SEMINAR POSTAVITEV DUŽINE
- SKRIVNOSTI MORFOGENETSKEGA POLJA

 

Kdaj:19. do 20. junij 2021 - od 9. do predvidoma 19. ure (prinesite copate ter se udobno oblecite)

Kje: CELJE, Inštitut VIR, Vrunčeva 9

Prijave in dodatne informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 Če niste bili cepljeni ali preboleli kovid-19 in se boste fizično udeležili seminarja, morate pred prihodom opraviti hitri test. Število fizičnih udeležencev bo omejeno v skladu s takrat veljavnimi predpisi (ta hip 10 oseb).

Če ste poskusili že marsikaj, pa ni kaj prida pomagalo, pridite na postavitev in razrešite težavo tako, da dokončno razrešite njen vzrok! 

Cena: 200 evrov

Osvobodite se nezavednih negativnih programov, vpletenosti in karmičnih beremen - zaživite v polnem, harmoničnem in svobodnem življenju, ki vodi v srečo in uspeh.

Naši nezavedni emocionalni programi in stremljenja so izjemno pomembni za naša življenja, saj so bistven element prediva, ki tke naša življenja. Če kakšen drobcen delček (tudi ne da bi se tega zavedali) nas stremi k nesreči, bolezni, neuspehu, smrti, ipd.) v resnici ne moremo biti uspešni in zadovoljni s svojim življenjem. Ne bo nam uspelo realizirati svojih želja in ciljev, ker bo naš nezavedni destruktivni del (nerazrešena blokada, karmično breme, ipd.) deloval kot diverzant. 

Postavitev družine je izjemno učinkovita metoda za odkrivanje in razreševanje vseh nezavednih vzrokov naših omejitev in težav. 

Metoda izvira iz psihoterapije, vidni prispevek k njenemu razvoju pa je prispeval Bert Hellinger. Prišel je do spoznanja, da znotraj vsake rodbine vladajo zakonitosti, ki morajo biti spoštovane, da bi bili člani rodbine lahko svobodni in srečni.

Cenik.