Metoda postavitev družine je izjemno učinkovita za uvid v nezavedne motive in povezanosti, ki nam ne dovolijo svobodnega življenja in njihovo reševanje/odpravljanje. Ko se v morfološkem polju osebe/družine vzpostavi harmonija, človek postane resnično svoboden.

Naši nezavedni emocionalni programi in stremljenja so izjemno pomembni za naša življenja, saj na podlagi teh deluje zakon privlačnosti. Če kakšen drobcen delček (tudi ne da bi se tega zavedali) nas stremi k nesreči, bolezni, neuspehu, žalosti, ipd.) v resnici ne moremo imeti dostopa do sreče. Do tiste sreče, ki ni zgolj trenutni preblisk, ampak v našem življenju tudi trajno ostane.


S temeljno terapevtsko postavitvijo boste najprej spoznali, kam v življenju v resnici stremite, po spoznanju in procesu vzpostavljanja pretoka in ravnovesja pa boste lahko nezavedne negativne programe opustili in svobodno zaživeli s pozitivnimi programi.


V življenju smo namreč večinoma prepričani, da stremimo k sreči, zdravju, svobodi, uspehu, bogastvu, v resnici pa smo na nezavedni ravni naravnani tako, da se vedno znova soočamo z nesrečo, boleznijo, neuspehi, revščino in raznimi odvisnostmi. S temeljno terapevtsko postavitvijo razrešite vpletenost, ki vas povezuje z določenim negativnim vzorcem in zaživite svobodno.

Osvobodite se nezavednih negativnih vpletenosti in energetskih povezav - zaživite v polnem, harmoničnem življenju, ki vodi v srečo in uspeh.