Po izobrazbi sem univ. dipl. soc. del., z dodatnimi znanji iz psihoterapije, družinske terapije, psihosocialanega svetovanja, svetovanja za poslovni uspeh, svetovalne prodaje, astrologije, joge, advaite, kanaliziranja, jasnočutnosti, ipd. Izobraževala sem se v Sloveniji, Indiji, ZDA, Kanadi, Maleziji, Kambodži in na Tajskem.Življenje me je vodilo in klesalo skozi različne življenske preizkušnje, iskanja svojega poslanstva, pa tudi profesionalna iskanja. Ne da bi se dolgo zavedala, sem ves čas zavzeta učenka v šoli Življenja. Ves čas me je zanimalo Življenje s svojo globino in skrivnostmi. Kako to, da se nekateri ljudje srečni, imajo lepe odnose in nekateri ne? V čem je skrivnost? Kako srečo pritegniti v svoje življenje in jo tudi zadržati?

Natasa Magister140

V svojem poklicu in sorodnih strokah sem ves čas iskala učinkovito metodo za osebno rast, izboljševanje odnosov, srečo in uspeh, ipd. Tako sem se srečala s številnimi terapevtskimi metodami, kot so npr.: realitetna terapija oz. teorija izbire, Kemplerjeva eksperimentalna družinska terapija, transakcijska analiza, nevrolingvistično programiranje, sensitivity treningi, družinska sistemska terapija, različne oblike in metode skupinskega dela, komunikacijske tehnike, Gestalt, ipd. Skozi svetovalno delo z različnimi skupinami ljudi (mladoletniki z vedenjskimi motnjami, starši, stari ljudje, družine, sotrilci kaznivih dejanj, nosečnice…) sem z leti razvijala svoj način dela, pa vendar me znanja in metode, ki sem jih pridobivala in spoznavala znotraj klasičnih, strokovno priznanih terapevtskih in svetovalnih metod niso nikoli zares zadovoljila. V resnici je vse precej skromno učinkovalo.

Delala sem na Inštitutu za načrtovanje družine, z mladoletnimi prestopniki, z begunci, s stanovalci doma za starejše občane, s storilci kaznivih dejanj, vodila sem skupino za samopomoč staršev mladoletnih prestopnikov, socialne delavce slovenskih zaporov, sodelovala pri pripravi zakonodaje s področja izvrševanja kazenskih sankcij, na raznih nacionalnih in mednarodnih konferencah, komisjah, delovnih skupinah, ipd. Za diplomsko delo na visokošolski stopnji sem prejela Prešernovo nagrado. 

Že od mladosti dalje je bil eden mojih hobijev astrologija, ki je postala ena od mojih zvestih orodij v življenju. Ko sem intenzivno stopila na pot duhovnosti, prišla v ozaveščen stik s svojimi duhovnimi učitelji in začela z redno duhovno prakso in učenjem, sem se poleg astrologije spoznala tudi z drugimi tehnikami, npr. refleksoterapijo, Bachovo cvetno terapijo in seveda metodo postavitve družine. Bila sem večkrat v Indiji v ašramih, kjer sem doživela globoko in močno osebno transformacijo.

Po dolgoletnem iskanju "taprave metode" in osebnem klesanju, je vendarle napočil trenutek, ko sem se srečala tudi z metodo Postavitev družine. Tudi na to pot me je pripeljal moj prvi duhovni učitelj Sathya Sai Baba. Praktično in izkustveno sem se metode učila predvsem od Mateja Škufce. Matej je kot učenec in prijatelj Berta Hellingerja pionir in oče tega dela v Sloveniji. Za bogato znanje, izkušnje in spoznanja sem mu neizmerno hvaležna.

In nekega dne sem se zbudila s spoznanjem, da sem pripravljena in da je napočil čas, da tudi sama začnem del(ov)ati na tem področju. Nenehno se izobražujem in izpopolnjujem. To implementiram v lastnem življenju in nato podajam vam. 

Od leta 2014 naprej me je vedno bolj začelo zanimati poslovno področje življenja in sem se začela izobraževati tudi na tem področju. Tako sem v letu 2016 uspela realizirati moje sanje, da bi živela v toplih krajih. Preselila sem se v Kambodžo, kjer sem imela do jeseni 2019 turistični resort. Resort sem v nekaj letih spravila na zelo uspešno raven in ga uspešno prodala. Ja, intucija mi deluje perfektno! Če resorta ne bi pravočasno prodala, bi me situacija s korona virusom spravila v težko finančno situacijo. Ljudem običajno rečem, da sem imela srečo. Vendar ni bila sreča;) 

2019 sem pridobila certifikat za High-Ticket Closerja in tudi nagrado za 6-mestni zaslužek closerja 2019 v Vancouvru, Kanada (6-figure HTC award) od mentorja Dana Loka. Leta 2020 sem 'odkrila' izjemno profitabilno inveticijo in se rešila iz dirke za preživetjem. Delati mi ni več treba. 

Poučevanje in pomoč ljudem je moje poslanstvo, tako da s tem delom nadaljujem.Dosegla sem še en cilj, da tega ne delam več za preživetje in sem v odločitvi o tem, kaj delam in s kom delam, popolnoma svobodna. Vabim vas, da pridete z(a) mano. 

 

Pridruži se Facebook