SEMINAR POSTAVITEV DRUŽINE - SKRIVNOSTI MORFOGENETSKEGA POLJA

ZADNJI SEMINAR V LETU 2019

 

Kdaj: 16. do 17. november 2019 - od 9. do predvidoma 19. ure (prinesite copate ter se udobno oblecite)

Kje: LILA CENTER, Kogovškova 12, Ljubljana

HIPNA REŠITEV ZA KAKRŠEN KOLI PROBLEM

Rešite v enem vikendu tisto, za kar bi sicer potrebovali vsaj eno leto osebnih terapij/svetovanj/coachingov ipd.

(p.s.: osebna pripravljenost za rešitev je potrebna v obeh primerih)

 

Prijave in dodatne informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , Viber, Whatsapp:+855 86 50 90 21

Naša nezavedna robinska bremena nam v veliki meri krojijo življenja. Ko že preskusimo vse možnosti, pa nič ne deluje, je čas, da se odločimo za Postavitev družine! Potreben je pogum! Na tnalo bodo postavljeni vaša prepričanja in pogledi na svet! 

In rezultat? Plevel (vaš problem) bo izruvan s korenino. Na njegovo mesto lahko posadite, kar želite. Predlagam kaj lepega ;)

Če bi primerjali z zdravljenjem v medicini, bi učinek te metode najbolj ustrezno enačili z operacijo. Nikakor ne z obiskom pri splošnem zdravniku in z aspirinom. 

 Sprejmem samo 20 postavljalcev, mesta se zapolnijo izjemno hitro!

Cena: 200 evrov.

Predstavniki po dogovoru: 30 evrov.

Naši nezavedni emocionalni programi in stremljenja so izjemno pomembni za naša življenja, saj so bistven element prediva, ki tke naša življenja. Če kakšen drobcen delček (tudi, ne da bi se tega zavedali) nas stremi k nesreči, bolezni, neuspehu, smrti, ipd.) v resnici ne moremo biti uspešni in zadovoljni s svojim življenjem. Ne bo nam uspelo realizirati želja in ciljev, ker bo naš nezavedni destruktivni del (nerazrešena blokada, karmično breme, ipd.) deloval kot diverzant. 

Postavitev družine je ena zimed najbolj učinkovitih metod za odkrivanje in razreševanje vseh nezavednih vzrokov naših omejitev in težav. 

Metoda izvira iz psihoterapije, vidni prispevek k njenemu razvoju je prispeval Bert Hellinger. 

 <script type="text/javascript" src="http://classic.avantlink.com/affiliate_app_confirm.php?mode=js&authResponse=9242c48c834cbab176c0c7ce2fed5e8185b6fcd0"></script>