Kdaj: 16. do 17. marec 2019 - od 9. do predvidoma 19. ure (prinesite copate ter se udobno oblecite)

Kje: LILA CENTER, Kogovškova 12, Ljubljana

Prijave in dodatne informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , Viber:+855 86 50 90 21

 

Vzemite si vikend zase in investirajte v lepšo prihodnost, tudi za vse potomce. Razrešite karmična bremena! Ko so v miru naši predniki, ki vsi živijo v nas, smo lahko mirni, svobodni in zadovoljni tudi mi!

ZDRAVLJENJE RODBINSKE IN OSEBNE DUŠE! 

Če bi primerjali z zdravljenjem v medicini, bi postavitev najbolj ustrezno enačili z operacijo. Nikakor ne z obiskom pri splošnem zdravniku. 

V soboto od 9h do 13h predstavitveni del delavnice - OBVEZNE PRIJAVE - 20 evrov

Cena: 150 evrov. Predstavniki: 20 evrov.

Osvobodite se nezavednih negativnih programov, vpletenosti in karmičnih beremen - zaživite v polnem, harmoničnem in svobodnem življenju, ki vodi v srečo in uspeh.

Naši nezavedni emocionalni programi in stremljenja so izjemno pomembni za naša življenja, saj so bistven element prediva, ki tke naša življenja. Če kakšen drobcen delček (tudi, ne da bi se tega zavedali) nas stremi k nesreči, bolezni, neuspehu, smrti, ipd.) v resnici ne moremo biti uspešni in zadovoljni s svojim življenjem. Ne bo nam uspelo realizirati želja in ciljev, ker bo naš nezavedni destruktivni del (nerazrešena blokada, karmično breme, ipd.) deloval kot diverzant. 

Postavitev družine je izjemno učinkovita metoda za odkrivanje in razreševanje vseh nezavednih vzrokov naših omejitev in težav. 

Metoda izvira iz psihoterapije, vidni prispevek k njenemu razvoju pa je prispeval Bert Hellinger. Prišel je do spoznanja, da znotraj vsake rodbine vladajo zakonitosti, ki morajo biti spoštovane, da bi bili člani rodbine lahko svobodni in srečni.

Cenik.