Astrološka karta je kot slika, ki pripoveduje zgodbo. Zgodbo o idejah, načrtih, željah, poteh, odnosih. Zgodbo o čarobnih možnostih. O Življenju in Njegovih skrivnostih. O modrosti vsakega izmed nas in o hrepenenju naše duše. O šoli, v katero smo se z rojstvom vpisali. Astrološka karta je opis zgodovine naše duše (oz. rodbinske zgodovine) in hkrati okvirni zemljevid naših načrtov za to (in prihodnja) življenja.

Karmični astro reading vam bo pomagal razumeti, zakaj se vam v življenju dogajajo določene stvari. Pomagal vam bo ozavestiti skrite dele svoje zavesti in skrite vzroke za določena stanja oziroma dogodke. Pri tem se (ponovno) bolj povežemo s svojim Bistvom, se bolje razumemo in boljše poznamo. 

Ko dobimo te informacije nam je v življenju lažje, saj razumemo, zakaj se nam nekaj dogaja. Ko to razumemo, dobimo v roke hkrati orodje, kako  spremeniti tisto, kar nam v življenju ne služi dobro.

VRČ RESNICE, KI NAS OKREPI IN OSVEŽI NA ŽIVLJENJSKI POTI. Da lažje zadihamo - kljub izzivom, s katerimi se srečujemo v življenju.


Astro karmični reading izvajam preko Skypa ali Vibra (bolj priporočam Skype) v dopoldanskih urah (od 8h do 14h) - vse dni v tednu.

Moj Skype naslov: atma.natasa

Za prosti termin se lahko naročite po e-pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .