Kdaj: 18. do 19. april 2020 - od 9. do predvidoma 19. ure (prinesite copate ter se udobno oblecite)

Kje: LILA CENTER, Kogovškova 12, Ljubljana

HIPNA REŠITEV ZA KAKRŠEN KOLI PROBLEM

Rešite v enem vikendu tisto, za kar bi sicer potrebovali vsaj eno leto osebnih terapij/svetovanj/coachingov ipd.

Prijave in dodatne informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

S PRAVOČASNO PRIJAVO SI ZAGOTOVITE MESTO!

Prijave in informacije na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Vzemite si vikend zase in investirajte v lepšo prihodnost, tudi za vse potomce. Razrešite karmična bremena! Zacelite svojo in rodbinsko dušo! Ko so v miru naši predniki, ki vsi živijo v nas, smo lahko mirni, svobodni in zadovoljni tudi mi!

V soboto od 9h do 13h predstavitveni del delavnice - OBVEZNE PRIJAVE (30 evrov). Če še niste pripravljeni oz. ne veste, če je to nekaj za vas, pridite na dopoldanski del seminarja, spoznajte vse osnove in izkusite eno postavitev, ki se vas bo dotaknila na globoki ravni. (30 evrov).

Če bi primerjali z zdravljenjem v medicini, bi učinek te metode najbolj ustrezno enačili z operacijo. Nikakor ne z obiskom pri splošnem zdravniku in z aspirinom. 

 

Cena: 200 evrov.

Predstavniki po predhodnem dogovoru: 50 evrov.

Postavitev družine je izjemno učinkovita metoda za osebni razvoj in reševanje vseh vrst težav, osebnih in energijskih vpletenosti ter neravnovesij na ravni telesa, srca in duše oziroma na fizično in energijska telesa.

Metoda izvira iz psihoterapije, vidni prispevek k njenemu razvoju pa je prispeval Bert Hellinger. Prišel je do spoznanja, da imajo rodbine in vsaka med seboj povezana skupina ljudi tudi skupno energijsko telo, morfološko polje oz. dušo. Spoznal je, da znotraj teh polj vladajo zakonitosti, ki morajo biti spoštovane, da bi bilo polje in s tem tudi vsi njegovi pripadniki, v harmoniji.

Cenik.