"Ni pomembno, kako dolgo smo živeli z omejitvami. Če stopimo v temno sobo in prižgemo luč, ni pomembno, ali je bila soba v temi en dan, en teden ali deset tisoč let - prižgemo luč in je razsvetljena. Ko se zavemo svoje sposobnosti za ljubezen in srečo... je luč prižgana." - Sharon Salzberg

 

 Osebni/poslovni koaching za realizacijo osebnih ciljev. Tedenska individualna 1-urna srečanja, zapta FB skupina. Odličen program za tiste, ki ste končali program Moja osebna percepcija in za tiste, ki želite doseči VEČ. Vodim vas varno po poti, ki je unikatna samo za vas. Analiza SWOT, osebnostna poslovna analiza, krepitev področj, kjer so šibkosti z uporabo različnih pristopov in orodij. S svojo intuicijo, modrostjo, poznavanjem Sveta in Življenja, več kot 30-letnimi svetovalnimi izkušnjami, vas varno pripeljem do cilja. Seveda je pogoj vaše zavzeto sodelovanje ;)

3-mesečni program (priporočam za tiste, ki ste že na poti, ki vam ustreza in želite svoje dosežke izboljšati/optimizirati)

                  Cena: 690 evrov

 Prijava in informacije po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 Nataša MAGister